Новинки каталогу


Умивальник меблевий EASY 60, купити в Києві, доставка по Україні



Умивальник меблевий EASY 60, купити в Києві, доставка по Україні

Код товару: 41022

Cersanit (Польша, з-д в Украине)

Умивальник меблевий EASY 60. З захисним покриттям Clean Pro, що спрощує очищення і зменшує кількість каменю і осаду на поверхні. Кераміка має сучасний дизайн і унікальний колір Cersanit White.

Детальніше

1 190 Грн.

 Немає в наявності 

 
Детальніше

Раковина керамічна c захисним покриттям Clean Pro, яке забезпечує легку чистку і зменшує кількість каменю і осаду на поверхні. Вона має сучасний дизайн і унікальний білий колір. Раковина може бути оснащена шафками Easy або на п'єдесталі з колекції Carina. Діаметр отвору на батареї нормалізований (? 35mm). Розташування отворів на відстані 28 см.

Грунтуючись на інноваційних технологіях, які використовують фторполімерних з'єднання, Cersanit розробив невидиме покриття Clean Pro, яке полегшує прибирання і підтримує чистоту, а також скорочує поява накипу і забруднень на поверхні виробів .

На поверхні з покриттям Clean Pro вода збирається в краплі і стікає вниз, збираючи бруд і не залишаючи слідів. В результаті знижується кількість мильних розлучень і вапняного нальоту. Поверхні з подібним покриттям залишаються чистими протягом довгого часу, а догляд за ними буде швидким і легким, заощадить час і не зажадає особливих зусиль і сильнодіючих засобів для чищення.

Технічні характеристики Раковина CERSANIT EASY 60
Тип установки Врізне в стільницю
Габарити раковини (ВхШхГ) 14.5 х 60.5 х 45.5 см
Форма раковини Прямокутна
Матеріал Кераміка
Отвір під змішувач Є

 
Data sheet
  • Довжина: 60см
  • Ширина: 45см


Товары в той же категории, ( 30 шт.)


Рівняти
Продовжити покупки Порівняти