Новинки каталогу


Умивальник меблевий EASY 55, купити в Києві, доставка по Україні



Умивальник меблевий EASY 55, купити в Києві, доставка по Україні

Код товару: 41021

Cersanit (Польша, з-д в Украине)

Умивальник меблевий EASY 55. З захисним покриттям Clean Pro, що спрощує очищення і зменшує кількість каменю і осаду на поверхні. Кераміка має сучасний дизайн і унікальний колір Cersanit White.

Детальніше

1 080 Грн.

 Немає в наявності 

 
Детальніше

Раковина керамічна c захисним покриттям Clean Pro, яке забезпечує легку чистку і зменшує кількість каменю і осаду на поверхні. Вона має сучасний дизайн і унікальний білий колір. Раковина може бути оснащена шафками Easy або на п'єдесталі з колекції Carina. Діаметр отвору на батареї нормалізований. Розташування отворів на відстані 28 см.

Грунтуючись на інноваційних технологіях, які використовують фторполімерних з'єднання, Cersanit розробив невидиме покриття Clean Pro, яке полегшує прибирання і підтримує чистоту, а також скорочує поява накипу і забруднень на поверхні виробів .

На поверхні з покриттям Clean Pro вода збирається в краплі і стікає вниз, збираючи бруд і не залишаючи слідів. В результаті знижується кількість мильних розлучень і вапняного нальоту. Поверхні з подібним покриттям залишаються чистими протягом довгого часу, а догляд за ними буде швидким і легким, заощадить час і не зажадає особливих зусиль і сильнодіючих засобів для чищення.

Технічні характеристики Раковина CERSANIT EASY 55
Тип установки Врізне в стільницю
Габарити раковини (ВхШхГ) 14 х 55.5 х 44.5 см
Форма раковини Прямокутна
Матеріал Кераміка
Отвір під змішувач Є

 
Data sheet
  • Довжина: 55см
  • Ширина: 45см


Товары в той же категории, ( 30 шт.)


Рівняти
Продовжити покупки Порівняти