Фільтр по каталогу

Довжина: v
Ширина: v
Висота: v
Товщина скла: v

Категорії



ДУШОВІ ГІДРОБОКСИ

 Позиції з 20 по 40 з 147 всього











 Позиції з 20 по 40 з 147 всього



Купити душовою гідробокс

Душові кабіни - це наймолодший і перспективний вид сантехніки на сьогоднішній день. Якщо Вам важливий комфорт, але також обмежена час на особисту гігієну, то душова кабіна підійде Вам як не можна краще. Гідромасажні кабіни зручні, багатофункціональні, Ви завжди можете знайти модель на Ваш смак - недорогу кабіну з душовою лійкою або великий бокс з радіо, подсведкой і трьом видами масажу. Ціни на кабіни також різняться досить сильно. Наш інтернет-магазин пропонує тільки кращу сантехніку від перевірених виробників. Ретельно проаналізувавши ринок, ми можемо запропонувати Вам тільки кращі варіанти.

В інтернет-магазині Santehmarket.in.ua Ви можете придбати гідромасажні кабіни за низькою ціною прямо зі складів. У нас Ви можете знайти як кабіни класу люкс, оснащені гідромасажем, радіо, підсвічуванням, так і недорогу сантехніку від кращих виробників з Європи та Китаю. На продукцію надається гарантія фірми-виробника, усі товари відповідають прийнятим стандартам якості і сертифіковані.

Душові кабіни - широкий вибір, популярні моделі, комфорт і затишок у вашій ванній кімнаті!
Купити Душові кабіни Ви можете в інтернет-магазині Santehmarket.in.ua з доставкою в Києві і по Україні.

Гідробокс - ванна суміщена з кабіною

Почнемо з того, що душові бокси більш просторі, ніж будь-яка інша сантехніка подібного роду, отже, ціновий поріг у них трохи вище. Але запевняємо Вас, свобода руху і застосування додаткового функціоналу, зокрема опції турецької лазні, гарантує неймовірні відчуття комфортного і цілющого часу. Тільки оціните різноманіття опцій душових боксів: гідро і поперековий масаж, вертикальний і масаж стоп ніг і ін. Установка проводиться на спеціальних піддонах, найчастіше акрилових. Піддон в цій справі дорівнює фундаменту, тому це те, на чому не можна заощадити. І звичайно ж, наші марки пропоновані в інтернет-магазині Santehmarket.in.ua:

Atlantis (Китай)
CRW (Китай)
Eger (Угорщина)
Grande Home (Китай)
Miracle (Китай)
SANSA (Китай)
Serena (Китай)
і багато інших

Душові кабіни з ванною - вдала альтернатива

Багато українців відзначали у відгуках, що такі моделі зручні в експлуатації. Єдиний мінус полягав у тому, що раніше потрібно було вибирати або кабінка з душем або ванна, адже в маленькі приміщення поставити і те й інше можливості не було. Для тих, хто звик подовгу розслаблятися в гідро-середовищі, мити дітей, виконувати дрібну прання перехід на душову кабіну був неможливий. Вихід із ситуації - гидробокс.

Для забезпечення людині комфортного положення напівлежачи використовуються широкі піддони. Поєднання двох типів сантехніки в одному дозволяє економити вільний простір. Виробники випускають різні моделі:

Кутова (займають мало місця)
-Сідячіе
-Полноразмерние

Сучасні пристрої можуть бути обладнані додатковими функціями:

-Масаж (водний, повітряний)
-Парогенератор (створюється ефект турецької лазні)
-Ароматерапія (розпорошуються ефірні масла)
-Підсвітка
-радіо
Датчик температури (термометр) і багато іншого
-Матеріали виготовлення виступає акрил.
-Для запобігання розмноження мікроорганізмів (появі нальоту) застосовуються антибактеріальні покриття.

переваги

У порівнянні з простими конструкціями з душем, кабіни з ванною виконані більш якісно і надійно. Наявність глибокої ємності дають можливість приймати розслаблюючі водні процедури, купати дітей, замочувати білизну, зберігати воду (якщо є проблеми з її подачею). Представлені вироби більше своїх аналогів. Отже, вони комфортні у використанні.

Душовою гидробокс - ефективне використання простору в маленькому санвузлі

Навіть якщо ця зона квартири має скромний метраж, є способи раціонально використовувати кожен сантиметр. Найбільш дієвий з них - встановити гидробокс. Душові бокси з ванною універсальні і поєднують масу функцій в одному предметі.

-В ньому можна митися під струменями води або набирати її в досить містку нижню частину.
-Душові бокси замінять собою і дитячу ванночку, що займає дуже багато місця.
-Вбудовані рішення для зберігання необхідних у процесі купання речей дозволяють розташувати мило, губки, шампуні та інші важливі речі прямо всередині кабіни, щоб вони завжди були під рукою.
Душові кабіни з ванною можуть бути простими або мати безліч додаткових функцій - від власного освітлення до вбудованого радіоприймача. Практично кожна з них оснащена декількома невеликими форсунками, що виробляють гідромасаж. Напрямок струменів можна регулювати для свого максимальної зручності.

Вони хороші ще і тим, що не потребують обробці, а монтаж їх завершується в той самий момент, коли всі комплектуючі встановлені на свої місця. При цьому підсумковий результат є досить привабливим і підійде до будь-якого інтер'єру: душовою бокс купити можна в різних колірних рішеннях. Поєднання акрилу і оргскла надовго зберігає свою декоративність.

Купівля гідробоксу за правилами

Отже, рішення прийнято, залишилося душовою бокс купити в правильному місці. В такому, де від вас нічого не потрібно, крім як оплатити покупку.
Магазин Santehmarket.in.ua бере все турботи на себе:
-Контроль якості. Ви не привезуть бракований товар, тому що перед комплектацією замовлення ми перевіряємо якість і цілісність всіх деталей.
-Бережная доставка. Сантехніка доставляється швидко і акуратно, в обумовлений з покупцем термін.
-Грамотная збірка. Робота такої складної системи багато в чому залежить від якості збірки, і наші фахівці знають в цьому толк.
-Широкий вибір. У каталозі можна вибрати сантехніку за тими параметрами, які важливі для вас, вивчити технічні характеристики кожного товару, порівняти вподобані моделі. Це набагато простіше, ніж обходити величезні торгові площі оффлайн-магазину, вишукуючи те, що припаде до душі. У нас представлена продукція різних виробників з усього світу.

Чому інтернет-магазин Santehmarket.in.ua краще конкурентів
-Низька ціна на душові бокси
-Встановлення. Допоможемо встановити сантехніку
-Зручно. Докладний каталог з розмірами, цінами, фото і характеристиками
-Повернення товару. Обмін і повернення товару здійснюється протягом 7 днів з моменту продажу
-Online. Оформити покупку можна 7 днів на тиждень 24 години на добу
-Гарантія. Всі товари в каталозі мають гарантію якості


Рівняти
Продовжити покупки Порівняти